ادویه ها در ترکی استانبولی

ادویه

ترجمه کامل انواع ادویه ها در

زبان ترکی استانبولی

 

ترجمه کامل انواع ادویه ها در  زبان ترکی استانبولی

ردیف ادویه جات معادل ترکی استانبولی
۱ زنجبیل ZENCEFİL
۲ دارچین TARÇIN
۳ فلفل سیاه KARABİBER
۴ فلفل قرمز KIRMIZI BİBER
۵ نمک TUZ
۶ زیره KİMYON
۷ آویشن KEKİK
۸ زعفران SAFRAN
۹ رازیانه REZENE
۱۰ میخک KARANFİL
۱۱ خشخاش HAŞHAŞ
۱۲ خردل HARDAL
۱۳ سیاه دانه ÇÖREKOTU
۱۴ دانه کاج ÇAM FISTIĞI
۱۵ رز ماری BİBERİYE
۱۶ سماق Sumak
۱۷ زردچوبه Zerdeçal
۱۸ هل Kakule
۱۹ ادویه کاری Köri
۲۰ اسطوخودوس Lavanta
۲۱ نعنا Nane
۲۲ جوز هندی Muskat
۲۳ ریحان Fesleğen-Reyhan
۲۴ مرزنجوش Mercanköşk
۲۵ فلفل سفید Beyaz Biber
۲۶ پونه کوهی Kekik
۲۷ ترخون Tarhun
۲۸ گشنیز Kişniş
29 برگ بو defne
30 پودر نارگیل hindistan cevizi
31 کنجد susma
32 کینوا kinoa
33 چوب دارچین tarçin kabuk
34 پاپریکا pul biber
35 تخم کتان keten tohumu
36 جوز هندی muskat
37 کنجد susma
38 تخم چیا chia tohumu
39 سیاه دانه çörek otu

پخش از طریق یوتیوب

 

یوتیوب


.

آشپز­ی ترکی، آشپزی پر ادویه­ بخصوصی است که با افزودن ادویه ­های مختلف این آشپزی را برای حس چشایی لذت بخش می­کند. غذای ترکی که در رستوران­ ها سرو می­شود فقط چند ادویه مختصر مانند: نعناع، سماق و بیشتر فلفل است اما ترک­ها در خانه از گستره وسیعی از ادویه­ ها استفاده می­کنند. در این مقاله از عطاری آنلاین عطارمارت به معرفی انواع  خواهیم پرداخت.

در اینجا لیستی از ادویه­ جات مختلف که در یک دستور آشپزی سنتی ترکی وجود دارند برایتان آماده شده است:

 

در غذا‌های ترکی،فلفل اهمیت بسیار بالایی دارد، به قدری که در ادویه فروشی‌های این شهر همیشه کیسه‌ای بزرگ از فلفل وجود دارد. شما می­توانید همه نوع فلفل از جمله فلفل شیرین، تند، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به صورت دانه یا پودر شده پیدا کنید. همچنین فلفل‌های زرد، سبز، باریک، دراز، دلمه­ ای و گوشتی هم از دیگر فلفل‌هایی هستند که به فراوانی در ادویه فروشی‌های ترکیه پیدا خواهند شد.

سماق یک گل زینتی مزین به برگ­های زبروخشن است. دانه­ های قرمز گل آن زرد و خشک می­شوند. مزه­ ی آن مانند سرکه است که در آشپزی می­تواند جایگزین خوبی برای لیمو باشد.

در خاورمیانه، مصرف سماق بسیار بالاست. از این ادویه برای اضافه کردن کمی مزه­ ی ترشی به غذا استفاده می‌کنند و در اصل کاربردی مشابه آبلیمو یا سرکه دارد.

این ادویه با گوشت یا پیاز هماهنگی خوبی دارد و می ­توان قبل از گریل گوشت این ادویه را به آن اضافه کرد یا می‌توان ماهی را با آن مزه­ دار کرد. حتی می‌توان از سماق برای مزه دادن به سالاد هم استفاده کرد، بخصوص در سالاد‌هایی که گوجه فرنگی یا پیاز دارند، سماق می‌تواند طعم خوبی به آن بدهد.

اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین ملک ها

آخرین تور ها

نتیجه‌ای پیدا نشد.