خشکبار در ترکی
ترجمه کامل انواع خشکبار در
زبان ترکی استانبولی
۱ | خشکبار-آجیل | Kuruyemişler |
۲ | فندق | fındık |
۳ | بادام | badem |
۴ | بادام با پوست | kabuklu badem |
۵ | بادام زمینی | yer fıstığı |
۶ | بادام هندی | kaju fıstığı |
۷ | پسته | antep fıstığı |
۸ | گردو | ceviz |
۹ | مغز گردو | Ceviz içi |
۱۰ | نخودچی | leblebi |
۱۱ | کشمش | kuru üzüm |
۱۲ | تخم کدو | Kabak Çekirdeği |
۱۳ | تخم آفتابگردان | ay Çekirdeği |
۱۴ | میوه خشک | Kuru meyve |
.
آجیلها انواع بسیار گوناگونی دارند که نمیتوان برای تمامی آنها اسم انتخاب کرد. برخی اسامی هم که برای آجیلها انتخاب میشود از دو شیوه نامگذاری پیروی میکند.خشکبار در ترکی
خانواده آجیلها دستهای از میوهجات با پوست سخت و سفت هستند که از درختان با دانه ناشکوفا و باز عمل میآیند. در زبان انگلیسی کلمه nut به گستره بزرگی از دانههای خشکبار شده اطلاق میشود اما در دانش زیستشناسی تعداد مشخص و محدودی از آنها nut (آجیل) هستند. آجیلها یک منبع مهم غذایی برای حیات وحش و انسانها محسوب میشوند. گردو، پسته، فندق، بادام، بلوط، بادام هندی، بادام زمینی جزء آجیلها هستند.[۲]
خشکبار در ترکی
تأثیر آجیل بر عملکرد سیستم ایمنی[ویرایش]
سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با ویروسها، میکروبها، باکتریها و انواع بیماریها به مواد مغذی نیاز دارد. این مواد مغذی شامل چربیهای طبیعی و پروتئینهای با کیفیت است. به هر میزانی که بدن انسان از این مواد مغذی غنی تر باشد سیستم ایمنی نیز در مقابله و مبارزه با عوامل خارجی موفق تر عمل میکند. آجیلها منبع عظیم این مواد مغذی هستند. ویتامین E موجود در آجیل خصوصاً پسته، بادام و گردو برای مقابله با عفونت، ویروس و باکتری بسیار مؤثر است. این دانههای مغذی همچنین سرشار از امگا۳، روی و منیزیم هستند و باعث تقویت سیستم ایمنی و جذب ویتامینهایی نظیر A , D، E , K میشوند.خشکبار در ترکی
بادام زمینی در بدن سازی[ویرایش]
مصرف بادام زمینی بهترین راه برای افرادی ست که میخواهند پروتئین بیشتر به رژیم غذایی خود اضافه کنند. بادام زمینی بهطور قابل توجهی دارای مواد مغذی ضروری ست. به همین دلیل بادام زمینی برای بدنسازی بسیار مفید میباشد.خشکبار در ترکی
جالب است بدانید با وجود اینکه بادام زمینی جزء حبوبات محسوب میشوند اما بیشتر مردم آنها را به عنوان آجیل میشناسند.
بادام زمینی حاوی مقدار زیادی پولی فنول، آنتیاکسیدان، فلاونوئیدها و آمینو اسید هستند. تحقیقات نشان دادهاست که تمام ترکیبات ذکر شده برای سلامت بدن انسان بسیار مفید میباشند.
بر اساس بانک اطلاعاتی مواد مغذی که توسط بخش کشاورزی ایالات متحده (USDA) ایجاد شدهاست، هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی دارای ۵۶۷ کالری و مواد مغذی زیر است: