خواربار ها در ترکی استانبولی

خواربار

ترجمه کامل انواع ارزاق در

زبان ترکی استانبولی

خواربار ها در ترکی استانبولی

1 برنج Pirinç
2 ماکارانی Makarna
3 ماکارانی پروانه ای Kelebek makarna
4 ماکارانی لوله ای Kalem makarna
5 روغن Yağ
6 روغن زیتون Zeytin yağı
7 روغن کنجد Susam yağı
8 روغن سرخ کردنی Kızartma yağı
9 نمک Tuz
10 نمک دریایی Deniz tuzu
11 رب Salça
12 رب گوجه Domates salçası
13 رب فلفل Biber salçası
14 مایع ماکارانی Makarna sosu
15 کنسرو Konserve
16 سس قرمز Ketçap
17 مایونز Mayonez
18 سس تند Acı sos
19 سس خردل Hardal sosu
20 سس باربیکیو Barbekü sos
21 سس انار Nar ekşisi
22 سرکه Sirke
23 سرکه سیب Elma sirkesi
24 آب لیمو Limon suyu
25 سرکه سفید Beyaz sirke
26 سرکه انگور Üzüm sirkesi
27 لوبیا قرمز kirmizi fasulye
28 عدس yeşil mercimek
29 بلغور bulgur
30 نخود nohut
31 ذرت misir
32 لوبیا سفید dermason fasulye
33 لوبیا چیتی barbunya fasulye
34 نودلیت noodle
35 آر un
36 آرد ذرت misir un
37 خیارشور salatalik turşusu
38 تن ماهی ton balığı
39 ترشی turşu
40 سویا سس soya sosu
41 سرکه بالزامیک balzamik sirke
42 قهوه kahve
43 قند küp şeker
44 شکر şeker
45 چایی çay
46 عسل bal
47 شیره انگور üzüm pekmezi
48 ارده tahın
49 آرد سوخاری çıtır pane harci
50 گندم buğday
51 جو arpa
52 آرد برنج pirinç unu
53 نشاسته گندم nişasta buğday
54 زرشک sarıçali
55 نشاسته ذرت nışasta mısır
56 لوبیا قرمز kirmizi fasulye
57 باقالی bakla

https://www.youtube.com/watch?v=aJMFwbupIK8
.

خواربار یک مغازه یا فروشگاه کوچک است که محصولاتی مثل کیک و شکلات، بستنی، نوشیدنی، سیگار، روزنامه و مجله، غذاهای آماده و تنقلات می‌فروشد. تنوع محصولات در این مغازه‌ها کم و محدود و قیمت متوسط به بالاست. این مغازه‌ ها اغلب در کنار جاده‌های شلوغ، محله‌ های شلوغ شهری، ایستگاه راه‌آهن، جایگاه‌های بنزین جای دارند. برخی از این نوع خرده‌فروشی‌ها ۲۴ ساعت شبانه‌روز باز هستند. کیفیت محصولات و خدمات متوسط است و فرایند خرید سریع صورت می‌گیرد و مشتری زمان زیادی صرف خرید نمی‌کند و محصولات خریداری شده به سرعت مصرف می‌شوند. این مغازه‌ها در سال‌های اخیر در رقابت با سوپرمارکت ها و سوپر سنترها در جهت بهبود ارائه خدمات و تنوع سبد محصولات تلاش می‌کنند. بارزترین مشخصهٔ این فروشگاه‌ها تنوع کم کالا و کوچکی مکان است.[۱]خواربار

برخی از این فروشگاه‌ها از نوع زنجیره‌ای هستند. از جمله سون ایلون بزرگترین اداره کنندهٔ کانوینس استور در دنیاست و بیش از ۳۹۰۰۰ مغازه در ۱۸ کشور دنیا از جمله ژاپن، آمریکا، کانادا، فیلیپین، هنگ کنگ، تایلند، مالزی و تایوان دارد. این شرکت در سال ۱۹۲۷ تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در دالاس تگزاس واقع شده‌است. سون ایلون در ابتدا از ۷ صبح تا ۱۱ شب باز بودند ولی بعداً به صورت شبانه‌روزی اداره شدند.خواربار

از مشاغل سنتی در ایران، خواربارفروشی که بقالی هم می‌گویند (در معنی خُرده بارفروشی) که در آن بیشتر مایحتاج خوراکی (جز نان) و مواد اولیهٔ غذایی مردم، مانند لبنیات، حبوبات، روغن، آرد، برنج، قند، چای، شکر، مواد چاشنی غذا، خشکبار، خرما، سرکه، آبغوره، زرشک پلویی، شیره و نیز انواع میوه به فروش می‌رسید. پیشهٔ خواربارفروشی، که جز در شهرها و قصبه‌های کوچک، رفته رفته در حال فراموشی است و جای خود را در شهرهای بزرگ به سوپرمارکت‌ها و میدان‌ها تره بار دولتی داده‌است، در ایران پیشینه ای کهن دارد. بقال می‌بایست ریز و درشت مایحتاج روزانهٔ مردم را بشناسد و آن‌ها را تهیه کند و بر خوب و بد اجناس آگاهی یابد و از تحولات قیمت‌ها باخبر باشد. ترتیب اجناس در بقالی‌های سنتی چنان بود که در جلو در دکان اجناس ارزان قیمت تر نهاده می‌شد که اگر دست دزدی بدان رسید، ضرر کمتری متحمل بقال شود. در وسط دکان پیشخوان و ترازو و چرتکه و نشیمنگاه بقال جای داشت و در پشت سرش اجناس گران‌قیمت تر بود. بقالان پیش از کاسبان دیگر، جز نانوایان (← نانوایی)، دکان‌های خود را می‌گشودند و دیرتر از همه نیز می‌بستند. یکی از شیوه‌های معامله در بقالی نسیه بَری بود، بدین صورت که مشتریان هرچه می‌خواستند، اگر خوش‌حساب بودند، می‌بردند و ماهانه یا هفتگی حساب خود را می‌پرداختند.خواربار

اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

دسته بندی ها

آخرین ملک ها